Elektronické knihy - Puharič, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pokorný, Pavel, 1952-; Žák, Jakub (2011)
Bakalářská práce podává přehled o problematice elektronických knih. Zabývá se historií e knih, současným stavem, popisuje jejich výhody a nevýhody, i predikci budoucího vývoje. Provádí srovnání a popis zařízení pro čtení e knih, rozbor ceny klasické knihy a e knihy a porovnává prodejnost e knih s prodejností hudby.
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: elektronické knihy; čtečky elektronických knih; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic books; e-book readers; bachelor's theses