Financování bydlení - Jiřičková, Martina; Zámečník, Petr; Gavčík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi, jak financovat vlastní bydlení v České republice. V práci se zaměřuji především na hypoteční úvěr a na jeho hlavní charakteristiky. Zmíněny jsou také úvěry stavebních spořitelen, tj. úvěr ze stavebního spoření a úvěr překlenovací. Cílem této práce je analýza aktuální nabídky hypotečních produktů na trhu. Tyto produkty jsem porovnávala na základě nejdůležitějších parametrů, jako jsou úrokové sazby nebo poplatky spojené s hypotečním úvěrem. V závěrečné části jsem uvedla modelový příklad, který shrnuje předchozí poznatky a analyzuje nejvýhodnější produkty na českém hypotečním trhu.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses