Problematika sprievodných programov súkromných galérií / Projekt Artwalk - Horňáková, Lucia; Tyslová, Irena; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou sprievodných programov predajných galérií. V komerčnej sfére, kedy nerozhoduje návštevnosť ale predaj umeleckých diel prezentovaných v týchto inštitúciách, je kľúčovým bodom lákať nových klientov so záujmom o umenie. Táto bakalárska práca sa preto venuje projektu ARTWALK, vďaka ktorému by tento typ galérii získal nových potenciálnych kupcov.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses