Přístupové podmínky pro Chorvatsko. Brány EU dokořán? - Mouchová, Kamila; Reschová, Jana, 1956-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se věnuje vývoji přístupových podmínek pro členství v EU formou porovnání procesu východního rozšíření a aktuálního procesu pro země západního Balkánu. První kapitola nastiňuje podmínky a hlavní milníky východního rozšíření, druhá kapitola sleduje strategie a podmínky pro západní Balkán. Třetí část práce se zabývá výhradně přístupovým procesem Chorvatska a jeho problémovým oblastem. Cílem práce je zjistit, jakou mají současné podmínky pro členství v EU podobu a ověřit, zda se od minulého rozšíření zpřísnily.
Vedoucí práce: Jana Reschová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses