Finanční analýza Skanska , a.s. - Hoskovcová, Eva (2011)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Skanska a.s. za období 2005 - 2009, dle dostupných dat z výročních zpráv. V teoretické části je popsán metodologický aparát postupů finanční analýzy, dále následuje strategická analýza a finanční analýza. Závěr shrnuje provedená zjištění.