Finanční analýza Skanska , a.s. - Hoskovcová, Eva; Holečková, Jaroslava; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce analyzuje finanční situaci společnosti Skanska a.s. za období 2005 - 2009, dle dostupných dat z výročních zpráv. V teoretické části je popsán metodologický aparát postupů finanční analýzy, dále následuje strategická analýza a finanční analýza. Závěr shrnuje provedená zjištění.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses