Výběr a hodnocení veřejných zakázek - Vránová, Iveta; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Koláček, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce na téma "Výběr a hodnocení veřejných zakázek" se zabývá především problémy, které vznikají při výběru a následném hodnocení veřejných zakázek. Celý proces zadávání se opírá o novelu zákona o veřejných zakázkách - zákon č. 179/2010 Sb. (v původním znění zákon č. 137/2006 Sb.). Součástí práce je analýza konkrétního případu veřejné zakázky, její hodnocení podle nejnižší cenové nabídky a podle ekonomické výhodnosti. K hodnocení využívám zejména kardinální stupnici a metodu vážení užitných vlastností. Cílem práce je zjištění, jaký vliv mají metody hodnocení na konečné pořadí nabídek.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses