Analýza procesů a návrh jejich optimalizace ve strojírenském podniku - Fikar, Vítězslav (2011)
Tato práce je zaměřena na porovnání funkčního a procesního stylu řízení, především v oblasti výhod a přínosů jednotlivých stylů řízení. Využití procesního řízení je následně představeno na praktickém příkladu. Na vybraných procesech strojírenského podniku je provedena analýza. Výsledkem analýzy těchto procesů je podrobný popis průběhu procesu. Následuje vyhledání nedostatků a návrh jejich změn. Výsledkem je pak zhodnocení těchto změn a jejich přínosů pro podnik. Následně je vytvořen návrh zavedení provedených změn ve vybraných procesech v podniku.