Finančný trh USA v rokoch 2000-2010 - Leitner, Tomáš; Pošta, Vít, 1980-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom práce je zamerať sa na príčiny vzniku a priebeh finančnej krízy, jej prechod z americkej hypotekárnej krízy na celosvetovú finančnú krízu, zaoberá sa popisom fungovania sekuritizovaných nástrojov a ich úlohou vo finančnom systéme, mapuje vývoj na trhu s nehnuteľnosťami a situáciu na trhu s repom.
Vedoucí práce: Vít Pošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses