Rizika při zavádění metod kvality ve veřejné správě - Štěpánová, Daniela; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Karlovský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je stanovit rizika zavádění metod kvality ve veřejné správě na základě analýzy zavádění metod kvality na Městském úřadu v Jablonci nad Nisou. V první části se autorka zaměřuje na vývoj veřejné správy směrem k užívání metod kvality a na charakteristiku nejčastěji zaváděných metod kvality v praxi české veřejné správy. Charakterizovány jsou metody CAF, benchmarking, ISO, Balanced Scorecard a místní Agenda 21. Druhá část bakalářské práce je zaměřena na studium metod kvality na základě empirických výzkumných metod, zejména dotazníku a expertních rozhovorů, na Městském úřadu v Jablonci nad Nisou. Na základě tohoto studia jsou v závěru práce vyvozena rizika zavádění metod kvality ve veřejné správě.
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses