Finanční analýza SAZKA, a. s. - Ta, Binh Giang (2011)
Finanční analýza podniku Sazka, a.s. za účetní období 2006-2009. Včetně charakteristiky loterijního trhu, s důrazem na aktuální krizovou situaci Sazky.