Finanční analýza SAZKA, a. s. - Ta, Binh Giang; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Finanční analýza podniku Sazka, a.s. za účetní období 2006-2009. Včetně charakteristiky loterijního trhu, s důrazem na aktuální krizovou situaci Sazky.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses