SR po vstupe do EU – makroekonomické porovnanie - Kyseľ, Juraj; Nečadová, Marta; Pošta, Vít, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom tejto práce bolo zmapovanie makroekonomickej úrovne Slovenska v dvoch obdobiach - pred a po vstupe do EU. Úvod praktickej časti je venovaný druhom výpočtu HDP s názornými ukážkami. Dôraz bakalárskej práce je ale kladený na vývoj reálnej a nominálnej konvergencie SR oproti európskemu priemeru. Práca taktiež obsahuje porovnanie vývoja konvergencie Slovenka s krajinami EU-5.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses