Kompetenční model Junior Projekt Manažera - Košťál, Martin (2011)
Diplomová práce analyzuje kompetenční model ideálního uchazeče, který by byl schopný nástupu na pozici Junior Projekt Manažera. V Teoretické části práce popisuje situaci na trhu vzdělávání zaměřenou na projektové řízení, dále také možnosti a směry vzdělávání v dané problematice. V praktické části jde o analýzu pracovních pozic v praxi a výzkum požadavků, které jsou kladeny na kandidáty, kteří se o danou pozici ucházejí.