Kompetenční model Junior Projekt Manažera - Košťál, Martin; Říčka, Tomáš; Kučerová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce analyzuje kompetenční model ideálního uchazeče, který by byl schopný nástupu na pozici Junior Projekt Manažera. V Teoretické části práce popisuje situaci na trhu vzdělávání zaměřenou na projektové řízení, dále také možnosti a směry vzdělávání v dané problematice. V praktické části jde o analýzu pracovních pozic v praxi a výzkum požadavků, které jsou kladeny na kandidáty, kteří se o danou pozici ucházejí.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses