Metódy legalizácie výnosov z trestnej činnosti - Šatanová, Martina (2011)
Bakalárska práca sa zameriava na metódy legalizácie výnosov z trestnej činnosti, porovnáva ich výhody a nevýhody. Obsahuje popis reálnych prípadov, teda aplikáciu daných metód v praxi. Ďalej je v práci popísaná činnosť Inštitútu pre náboženské diela, ktorý je v súčasnej dobe podozrivý z legalizácie. Jedna kapitola sa tiež venuje situácii v Českej republike.