Metódy legalizácie výnosov z trestnej činnosti - Šatanová, Martina; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalárska práca sa zameriava na metódy legalizácie výnosov z trestnej činnosti, porovnáva ich výhody a nevýhody. Obsahuje popis reálnych prípadov, teda aplikáciu daných metód v praxi. Ďalej je v práci popísaná činnosť Inštitútu pre náboženské diela, ktorý je v súčasnej dobe podozrivý z legalizácie. Jedna kapitola sa tiež venuje situácii v Českej republike.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses