Investiční management a jeho vazba na finanční trh - Schůt, Petr; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce s názvem "investiční management a jeho vazba na finanční trh" je především zhodnocení vývoje celkového objemu spravovaných aktiv na území České republiky. Důraz celé práce je tímto kladen zejména na postavení subjektů v pozici profesionálních správců aktiv a jejich klientů, které mají významnou vazbu na finanční trh. Důležitý článek celé práce představuje zároveň analýza postavení jednotlivých investorů shromažďujících prostředky svých zákazníků, jež jsou následně alokovány prostřednictvím správců aktiv na finanční trhy a které se tak dostávají v podobě poskytovaného kapitálu k subjektům, kteří je využívají ke svým dalším transakcím.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses