Analýza marketingového mixu v zvolenej firme - Budišová, Emília (2010)
Bakalárska práca je zameraná na spoločnosť Chemkostav, a.s.. Cieľom práce je analýza jednotlivých nástrojov marketingového mixu, a následne navrhnutie možných doporučení k zlepšeniu stávajúcich stavov, alebo riešenia v prípade zistených nedostatkov.