Analýza marketingového mixu v zvolenej firme - Budišová, Emília; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kalinová, Hana; Dunaj, Milan (2010)
Bakalárska práca je zameraná na spoločnosť Chemkostav, a.s.. Cieľom práce je analýza jednotlivých nástrojov marketingového mixu, a následne navrhnutie možných doporučení k zlepšeniu stávajúcich stavov, alebo riešenia v prípade zistených nedostatkov.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; reklama a propagace; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; advertising; distribution of goods; bachelor's theses