Finanční analýza společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. - Chochrunová, Alexandra; Smrčka, Luboš; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato diplomová práce se věnuje finanční analýze, přičemž vysvětluje všechny její atributy a postupy. Ty jsou pak aplikovány na příkladě společnosti T-Mobile, a.s. Jádrem této analýzy je zpracování oficiálních finančních výkazů podniku. Zvláštní důraz je kladen na bankrotní modely. Cílem je posoudit dosavadní hospodářský vývoj společnosti a jeho současnou pozici na trhu, včetně srovnání s konkurencí. Práce zhodnocuje finanční zdraví podniku v letech 2005 až 2009.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses