Marketingová strategie ve společnosti AUDIT MAX, s.r.o. - Pippalová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Polanecká, Šárka (2011)
Bakalářská práce zmapuje stávající stav marketingového mixu jmenované firmy, zpracuje SWOT analýzu k tématu a navrhne přizpůsobení marketingového mixu budoucím cílům a příležitostem. Cíle bude dosaženo zjišťováním stávajících skutečností, provedením zjednodušené analýzy PESTLE a sestavením SWOT matice opatření. Očekávaným výstupem by měly být pro společnost použitelné návrhy a doporučení a shrnuté informace o prostředí společnosti. Teoreticko-metodická část je rozdělena na dvě kapitoly "Současnost" a "Budoucnost". V části "Současnost" je teorie k marketingovému mixu, řízení kvality služeb a konkurence. V části "Budoucnost" je zahrnuta teorie k analýzám prostředí, zákazníkům a veřejnosti, propagaci ve spojení s internetem a dotazníkům. Praktická část je svým rozdělením podobná teoreticko-metodické části. Zahrnuje charakteristiku současného marketingového mixu společnosti a provedení PESTLE a SWOT analýzy. Na konci práce jsou sestaveny doporučení týkající se jednotlivých prvků marketingového mixu.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses