Marketing služeb ve společnosti FERENČÍK, s.r.o. - Ferenčík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Šmerda, Štěpán (2011)
Bakalářská práce se ve své první části zabývá marketingem a marketingovým mixem služeb. Následně stručně vysvětluje postupy pro sestavení SWOT analýzy. První část zakončují teoretické informace o marketingovém komunikačním mixu. Tím první část práce končí a začíná její druhá část, kde jsou jednotlivé teoretické informace využity pro prozkoumání společnosti Ferenčík, s.r.o. Ve společnosti je provedena SWOT analýza zaměřená na komunikaci se zákazníky a podle analýzy jsou zpracovány jednotlivé návrhy na zlepšení komunikace se zákazníkem.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; služby; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; komunikační mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; service industries; bachelor's theses