Analýza nabídky úvěrů pro podnikatele - Burianová, Petra (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelskými úvěry. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, právní základy úvěrového vztahu (žádost o úvěr a smlouva o úvěru), jednotlivé typy úrokových sazeb, různé druhy splácení úvěru a nezákladnější typy úvěrových produktů. Další kapitoly jsou věnovány úvěrovému riziku a jednotlivým druhům zajišťovacích prostředků. V praktické části je pro konkrétní modelovou situaci doporučen konkrétní produkt.