Analýza nabídky úvěrů pro podnikatele - Burianová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hašková, Simona, 1973-; Kolář, Pavel, 1943- (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelskými úvěry. V teoretické části jsou popsány základní pojmy, právní základy úvěrového vztahu (žádost o úvěr a smlouva o úvěru), jednotlivé typy úrokových sazeb, různé druhy splácení úvěru a nezákladnější typy úvěrových produktů. Další kapitoly jsou věnovány úvěrovému riziku a jednotlivým druhům zajišťovacích prostředků. V praktické části je pro konkrétní modelovou situaci doporučen konkrétní produkt.
Vedoucí práce: Simona Hašková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovní úvěry; podnikání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bank loans; business; bachelor's theses