Srovnání vybraných bankovních produktů pro podnikatele - Jiříčková, Stanislava (2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat nabídku služeb, které tuzemské banky nabízejí podnikatelským subjektům pro zhodnocení jejich volných finančních prostředků. Důraz je kladen především na termínované a spořící účty. V teoretické části bude krátce zmíněna historie bankovnictví a rozebrány služby, které banky svým klientům poskytují. Praktická část je věnována porovnání konkrétních produktů, které nabízejí majiteli společnosti s ručením omezeným tři tuzemské finanční ústavy. V závěrečné části se věnuji shrnutí zjištěných skutečností a doporučuji podnikateli konkrétní produkt.