Systémy měření výkonnosti v podniku služeb - Linhart, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Pevná, Jana (2011)
Cílem této práce je zdokumentovat aktuální metody řízení výkonnosti a komparovat je s metodami konkrétního podniku. V teoretické části jsou rozebrány používaná měřítka a metody pro výpočet výkonnosti. Zpracovaná teorie je aplikovaná na podnik HPV Engineering s.r.o. V praktické části je proveden výpočet základních finančních ukazatelů pro zjištění výkonnosti firmy ve třech sledovaných letech. Vypočtené hodnoty z jednotlivých let jsou porovnávány mezi sebou a průměrnými hodnotami v odvětví. Další část praktické části obsahuje popsání a zhodnocení používané metody individuálního hodnocení zaměstnanců.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: měření výkonnosti; Balanced Scorecard; oceňování podniků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; performance measurement; Balanced Scorecard; valuation of business enterprises; bachelor's theses