Marketing služeb ve firmě Sportareál Šťastný Vysoký Chlumec - Doubravová, Veronika (2011)
Tato práce se zaměřuje na marketing služeb ve firmě Sportareál Šťastný Vysoký Chlumec. Je rozdělena do dvou částí, a to do teoretické a praktické části. V teoretické části popisuji literární poznatky marketingu služeb. Praktická část charakterizuje společnost a znázorňuje marketing služeb ve společnosti. Analyzuji prostřednictvím dotazníků a metody SERVQUAL nejpraktičtější a nejvíce využívaný typ reklamy, zároveň analyzuji spokojenost klientů s dostupností poskytovaných informací i služeb, po dohodě s majiteli zapojuji do dotazníku jimi zvolené otázky. Dále provedu tzv. SWOT analýzu. V závěru přednesu majitelům výsledky mého zkoumání v metodě SERVQUAL a pomocí dotazníků a zároveň zhodnotím společnosti její silné a slabé stránky a předám jim své výsledky a vyhodnocení k dalších kroků v budoucnosti.