Marketing služeb ve firmě Sportareál Šťastný Vysoký Chlumec - Doubravová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Polanecká, Šárka (2011)
Tato práce se zaměřuje na marketing služeb ve firmě Sportareál Šťastný Vysoký Chlumec. Je rozdělena do dvou částí, a to do teoretické a praktické části. V teoretické části popisuji literární poznatky marketingu služeb. Praktická část charakterizuje společnost a znázorňuje marketing služeb ve společnosti. Analyzuji prostřednictvím dotazníků a metody SERVQUAL nejpraktičtější a nejvíce využívaný typ reklamy, zároveň analyzuji spokojenost klientů s dostupností poskytovaných informací i služeb, po dohodě s majiteli zapojuji do dotazníku jimi zvolené otázky. Dále provedu tzv. SWOT analýzu. V závěru přednesu majitelům výsledky mého zkoumání v metodě SERVQUAL a pomocí dotazníků a zároveň zhodnotím společnosti její silné a slabé stránky a předám jim své výsledky a vyhodnocení k dalších kroků v budoucnosti.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Keywords: marketing; služby; distribuce zboží; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; service industries; distribution of goods; advertising; bachelor's theses