Charakteristika výkazu Zisků a ztrát s cílem ukázat využití údajů z něj v řízení firmy - Bílá, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Jirková, Alžběta (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou výkazu zisků a ztrát, jeho obsahem a vypovídací schopností pro finanční řízení firmy. Zkoumá, jakým způsobem a kde jsou informace z výkazu zisků a ztrát využívány a jestli jsou tyto informace pro řízení dostatečné. Teoretické poznatky z první části práce jsou pak využity při rozboru výkazu zisků a ztrát a analýze hospodaření společnosti ARSTAV s.r.o.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: finanční management; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; financial analysis; bachelor's theses