Finanční analýza podniku/Financial Analysis of an Enterprise - Drobná, Michaela (2011)
V této diplomové práci se zabývám finanční analýzou podniku, která je určena jak pro potřeby vlastníka, tak pro potřeby věřitele. Analýza je zpracována na základě údajů z let 2006 - 2009 pomocí standardních metod, které jsou podrobně popsané v teoretické části této práce.