Finanční analýza podniku/Financial Analysis of an Enterprise - Drobná, Michaela; Míková, Marie, 1953-; Rauš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V této diplomové práci se zabývám finanční analýzou podniku, která je určena jak pro potřeby vlastníka, tak pro potřeby věřitele. Analýza je zpracována na základě údajů z let 2006 - 2009 pomocí standardních metod, které jsou podrobně popsané v teoretické části této práce.
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses