Ponikatelský plán Fat Free Pizza - Šechovcov, Martin (2011)
Teoretická část práce rozebírá proces vzniku nové podnikatelské jednotky od počátečního nápadu, přes rozvoj a hodnocení podnikatelské příležitosti až po založení podniku a s tím související veškeré administrativní a praktické kroky. Práce se zmiňuje i o současných možnostech podpory podnikání v ČR a příčinách případného neúspěchu v podnikání. V praktické části práce je vypracován konkrétní podnikatelský plán na založení podniku Fat Free Pizza v Praze včetně zpracování podrobného finančního plánu a zhodnocení výhodnosti investice i vzhledem k budoucímu rozvoji dané lokality.