Finanční analýza firmy Pragis a.s./Financial Analysis of Pragis Company - Gabrielová, Andrea (2011)
Diplomová práce je zaměřena na finanční analýzu stavební firmy PRAGIS a.s. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá převážně metodami finanční analýzy. Praktická část je zaměřena na aplikaci vybraných metod při finanční analýze firmy PRAGIS a.s. v letech 2005 až 2010.