Finanční analýza firmy Pragis a.s./Financial Analysis of Pragis Company - Gabrielová, Andrea; Míková, Marie, 1953-; Rauš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce je zaměřena na finanční analýzu stavební firmy PRAGIS a.s. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá převážně metodami finanční analýzy. Praktická část je zaměřena na aplikaci vybraných metod při finanční analýze firmy PRAGIS a.s. v letech 2005 až 2010.
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses