Vliv finanční a ekonomické krize na ekonomiku ČR - Neznajová, Kateřina; Adámková, Vlasta; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se soustředí na vývoj finanční a ekonomické krize a její dopady na ekonomiku České republiky. Je rozdělena do tří hlavních částí. První část popisuje počátky krize ve Spojených státech, její rozšíření do finančního sektoru a přetavení v ekonomickou krizi. Ve druhé části analyzuje průběh krize v České republice. Tato část zkoumá předkrizový a krizový vývoj ekonomiky ČR. Poslední část se zaměřuje na vládou navržená a přijatá protikrizová opatření.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses