Strategická analýza STUDENT Agency, s.r.o. - Pavlovičová, Zuzana (2011)
Cílem diplomové práce na téma "Strategická analýza STUDENT Agency, s.r.o." je zpracování strategické analýzy této společnosti. Analýza je důležitým článkem pro sestavení dlouhodobého strategického plánu, bez nějž se podnik usilující o presperitu neobejde. V první části je popsán metodický aparát aplikovaný v druhé části práce.Praktická část je zaměřena na provedení strategické analýzy. Obsahuje analýzu makrookolí, mikrookolí, vnitřního okolí a SWOT analýzu podniku.