Strategická analýza STUDENT Agency, s.r.o. - Pavlovičová, Zuzana; Eisler, Jan, 1947-; Vejmelka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce na téma "Strategická analýza STUDENT Agency, s.r.o." je zpracování strategické analýzy této společnosti. Analýza je důležitým článkem pro sestavení dlouhodobého strategického plánu, bez nějž se podnik usilující o presperitu neobejde. V první části je popsán metodický aparát aplikovaný v druhé části práce.Praktická část je zaměřena na provedení strategické analýzy. Obsahuje analýzu makrookolí, mikrookolí, vnitřního okolí a SWOT analýzu podniku.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses