Reforma zdravotnictvi v USA - Keprta, Jan; Maaytová, Alena; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce analyzuje předpokládané dopady současných reformních kroků ve zdravotnictví Spojených států amerických. Vychází z popisu současného systému zdravotnictví v USA a zmiňuje hlavní důvody vedoucí k nutnosti reformy amerického zdravotnictví. V práci jsou popsány jednotlivé reformní kroky představené v zákoně "Affordable care act". Součástí práce je i popis reformních trendů ve zdravotnictví ve světě. Autor popisuje možné dopady reformy právě v závislosti na těchto trendech.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses