NAFTA na počátku 21. století - Nyklová, Hana; Jiránková, Martina, 1967-; Pluskalová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá dohodou o volném obchodu NAFTA. První kapitola poskytuje přehled o vzniku dohody NAFTA, oblastech její působnosti, doplňkových dohodách a institucionální struktuře. Druhá kapitola se zaměřuje na přínosy a problémy, které NAFTA přinesla v praxi. Třetí kapitola se zabývá jednáními o dohodě FTAA a důvody jejich dosavadního neúspěchu.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses