Ekonomika obnovitelných zdrojů se zaměřením na fotovoltaické systémy - Kollerová, Ivona; Vošta, Milan, 1962-; Němeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá obnovitelnými zdroji, jejich historii, vývojem a podporou se zvláštním důrazem na fotovoltaiku. Práce se dále věnuje jednotlivým vybraným státům, kde rozebírá formu a výši podpory obnovitelných zdrojů, opět s důrazem na sluneční energii. Práce obsahuje také kapitolu o této podpoře v České republice, ke které se vztahuje i praktická část práce - výstavba fotovoltaické elektrárny v letech 2008 a 2010 z hlediska nákladů a příjmů.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses