Propagace Mladé Boleslavi - Polach, Miroslav (2010)
Mladá Boleslav je město ležící ve Středočeském kraji v blízkosti Prahy. Město má dlouhou historii, v současnosti je to však hlavně průmyslové město produkující automobily značky Škoda. Město také nabízí řadu atraktivit pro návštěvníky i pro své obyvatele. Cílem této práce je analyzovat současnou marketingovou komunikaci Mladé Boleslavi a navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení propagace města.