Propagace Mladé Boleslavi - Polach, Miroslav; Mikeš, Jiří, 1942-; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Mladá Boleslav je město ležící ve Středočeském kraji v blízkosti Prahy. Město má dlouhou historii, v současnosti je to však hlavně průmyslové město produkující automobily značky Škoda. Město také nabízí řadu atraktivit pro návštěvníky i pro své obyvatele. Cílem této práce je analyzovat současnou marketingovou komunikaci Mladé Boleslavi a navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení propagace města.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses