Úloha spotřebitelských soutěží v komerčních komunikacích. - Pokorná, Kristýna (2010)
Práce se věnuje postavení spotřebitelských soutěží v komerčních komunikacích. Cílem je zhodnocení jejich úlohy v rámci komunikačního mixu. Teoretická část analyzuje spotřebitelské soutěže jako jeden z nástrojů podpory prodeje a popisuje jejich specifika. Praktická část vychází z vlastního terénního šetření a zkoumá, zda spotřebitelské soutěže mají vliv na nákupní rozhodování a na povědomí o značce.