Ocenění podniku EOS KSI Česká republika, s.r.o. - Bucharová, Ivana; Maříková, Pavla, 1965-; Hackl, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti EOS KSI Česká republika, s.r.o. k datu 28.2.2009. Práce je logicky rozdělena do pěti částí: strategická analýza, finanční analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty, finanční plán a výsledné ocenění. Jako základní metoda ocenění byla zvolena metoda diskontovaných peněžních toků DCF Entity, doplňkové ocenění bylo sestaveno pomocí paušální metody diskontovaných peněžních toků. Výsledná hodnota je stanovena jako intervalové rozpětí.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses