Marketingová strategie značky Listerine Smart Rinse - Vávrová, Helena; Postler, Milan, 1960-; Brudňáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Hlavním cílem této diplomové práce je zanalyzovat marketingovou strategii značky Listerine Smart Rinse a na základě jejího vyhodnocení navrhnout případná vylepšení do budoucna. Teoretická část je rozdělena do tří kapitol. První se zabývá obecnou podstatou marketingu a definicí marketingového procesu. Druhá kapitola řeší značkovou politikou a význam značky v marketingu. Třetí kapitola nabízí základní teoretické přístupy pro formulaci produktové, cenové, komunikační a distribuční strategie, které jsou následně aplikovány v praktické části. Po teoretické části následuje detailní analýza marketingové strategie značky Listerine Smart Rinse z pohledu 4P marketingového mixu. Na základě zjištěných poznatků jsou v poslední kapitole formulována doporučení na vylepšení marketingové strategie do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses