Motivace zaměstnanců v neziskové organizaci - Kovářová, Veronika; Pauknerová, Daniela, 1970-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je zjistit hlavní faktory motivující pracovníky v neziskových organizacích a faktory vedoucí k jejich spokojenosti. Dalším cílem je vyšetřit aktuální stav motivace zaměstnanců ve dvou nestátních neziskových organizacích. V první části práce je vymezen neziskový sektor se zaměřením na nestátní neziskové organizace. Dále je vysvětlena motivace, faktory ji ovlivňující, několik teorií motivace a propojení motivace se spokojeností. V druhé části jsou představeny dvě nestátní neziskové organizace a následně je v nich pomocí rozhovorů a dotazníkového šetření zjištěn současný stav motivace a spokojenosti pracovníků.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses