Úskalí a výhody zaměstnávání zdravotně postižených v České republice - Macáková, Monika; Hubinková, Zuzana, 1971-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá problematikou zaměstnávání osob se zdravotním postižením. Teoretická část se zaměřuje na pracovní trh v České republice v souvislosti se zaměstnáváním zdravotně postižených osob. V části praktické jsou analyzovány výsledky z průzkumu, který za pomoci dotazníku zkoumá současnou situaci na trhu práce. Cílem této práce je tedy popsat pracovní trh České republiky a možnosti, které jsou v tomto prostředí poskytovány a nabízeny osobám se zdravotním postižením.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses