Marketingové komunikace ve veřejném sektoru na příkladu vybrané základní školy - Andrejsová, Jana; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce pojednává o marketingové komunikaci ve veřejném sektoru. Potřebu této komunikace v daném sektoru práce dokazuje na příkladu Základní školy s rozšířeným vyučováním jazyků Metelkovo náměstí v Teplicích, na základě analýzy image, založené na vlastním terénním šetření a analýze předchozí komunikace této školy. Práce je rozdělena do dvou základních částí, teoretické a praktické, první část obsahuje jednu kapitolu, druhá část je potom rozdělena na další tři. Teoretická část popisuje marketing a marketingové komunikace obecně, v druhé části jsou teoretické poznatky aplikovány na příkladu vybrané školy. Nejprve je provedena analýza image školy, poté popsány jednotlivé komunikační aktivity školy z minulosti a v závěru jsou v práci navržena určitá doporučení do budoucnosti, kterými by se vedení školy mělo řídit.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses