Analýza dopadů školení ve společnosti XY - Svobodová, Michaela (2011)
Cílem mé diplomové práce je analyzovat dopady konkrétního školení zaměřeného na projektové řízení pro zaměstnance společnosti XY se zaměřením na analýzu jedné ze složek hodnocení efektivity školení. Tato složka zkoumá, zda dochází k přenosu získaných poznatků, vědomostí a vyučovaných postupů do běžné podnikové praxe. Práce obsahuje teoretickou část, kde je přiblížena teorie podnikového vzdělávání, andragogiky a projektového řízení. V metodologické části je přiblížen postup celého výzkumu včetně zkoumaných hypotéz. Následující praktická část shrnuje zjištěné výsledky výzkumu.